Farvevalg til soloselvstændige

Når du skal vælge virksomhedsfarver som soloselvstændig, er der flere forskellige ting der spiller ind.

For det første skal du være sikker på, at du sender de rigtige signaler til målgruppen.
Det er vigtigt at du i dit farvevalg og din branding giver et reelt indtryk af dig og din virksomhed. Du skal vise, hvad du står for og hive din personlighed frem.

Vælg unikke farver

Det er vigtigt, at du vælger farver som er unikke for dig. Du skal ikke kopiere en anden virksomheds branding. I stedet skal du skille dig ud og blive din egen. Det kan du fx gøre ved at vælge en unik sammensætning af farver, som giver udtryk for, hvad det er du og din virksomhed står for og går op i.

Vælg farver du kan lide


Herudover er det vigtigt, at du kan lide de farver, du vælger. Det nytter ikke noget at du vælger limegrøn fordi det bare sender de helt rigtige vibrationer ud i verdensrummet, hvis du HADER limegrøn.
Det skal passe sammen.

Hvis du vælger en farve, du hader, så vil du have tendens til ikke at dele links til din hjemmeside eller dele dine flyers og visitkort ud helt så ofte som du reelt får mulighed for.

Hvis du til gengæld vælger farver du elsker og som samtidig sender de rigtige signaler til målgruppen, så vil dit vælg af farver klæde dig på til at du får det bedre med din virksomhed. Du vil have meget større ro i maven når du henviser til din hjemmeside eller deler flyers og visitkort ud.


Hvis du gerne vil have min hjælp til at vælge de rigtige farver, kan du starte med at sende mig en mail på sarah@vissuel.dk, så kan vi sammen finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.


1 Kommentar

Brug billeder som blikfang - Sarah fra Vissuel · juli 12, 2020 kl. 8:32 pm

[…] Husk at være tro mod dit brand. Med det mener jeg at selvom du ville fange øjet med et gul farveklat – så skal du ikke bruge gul, hvis det ikke passer til din virksomhed og dit brand.Hvis du tilføjer en ny farve uden omtanke (altså ikke planlagt) som ikke passer i dit brand, så risikerer du at dine kunder bliver forvirrede. OG at din genkendelighed ryger sig en tur.Du kan læse mere om farvevalg og genkendelighed her. […]

Der er lukket for kommentarer.