Kurset som viser dig alle de små hemmelige genveje, værktøjer du ikke anede du havde brug for og grafikerens hemmelige tricks – alle sammen ting som gør dig MINDST dobbelt så hurtig til at designe i Canva.

Kurset er opdelt i mange små og korte videoer, så du kan finde og gense videoen om det enkelte værktøj igen og igen.

Canva for begyndere
Kom godt i gang:

Et begynderkursus i Canva – for dig der gerne vil lave din egen markedsføring, slides, workbooks og grafik i Canva.

Bliv hjulpet i gang med at lave din egen grafik og billeder til din markedsføring.

Et onlinekursus, hvor du kan lærer de basale værktøjer i Canva at kende – i dit helt eget tempo og med mulighed for at se videoerne lige så tit som du har behov for det.
Hold nu op, hvor er der mange 'godter' i dette kursus 🙂 Jeg har været det hele igennem, som gratis-bruger af Canva og har virkelig lært meget på en aften!

Som gratis-bruger er der kun få tricks, man ikke kan bruge -så egentlig større udbytte end jeg havde forventet. Virkelig et kursus med stor brugsværdi for gør-det-selv-grafikeren 🙂

Jeg kunne jo slet ikke lade være med at kværne det hele igennem 🤩
Et kursus for dig der gerne vil spare tid i din virksomhed.

Du lærer at designe dine egne skabeloner i Canva og også hvor du ellers kan få god gavn af at lave og bruge skabeloner i din virksomhed.

Potentielt set kan du spare timevis hver uge, ved at sætte en del af de almindelige opgaver du bruger tid på i din virksomhed på skabelon.

Brandbygger
Workshop:

På Brandbygger Workshop lærer du, hvad der skal til for at blive et brand.

Du får værktøjerne til at skabe dit eget brand. Du finder ud af hvilke farver, skrifttyper, billedtyper, stemninger, former og meget mere din virksomhed skal have for at sende de rigtige signaler.

OG du får muligheden for at få sparring på det du kommer frem til.

En god måde at tage ejerskab over din virksomhed og dit brand.


Jeg vil varmt anbefale Brandbygger Workshoppen da det helt klar er årsagen til at jeg nu har styr på mine farver og skrifttyper og de gratis værktøj som Sarah bruger i undervisningen, er nu med til at jeg lettere selv kan lave ting til min markedsføring fremover. Sarah har en rolig undervisning både LIVE og på video som gør at man føler sig tryg og sikker i at gå i gang med opgaverne, og får en god hjælp når man spørger efter det.


Jeg har lært at give mine billeder genkendelighed ved at bruge "mine" farver.
Jeg føler, jeg har et brand, som jeg stolt kan vise frem selvom der er plads til udvikling, så jeg er så godt på vej!