Kurset som viser dig alle de små hemmelige genveje, værktøjer du ikke anede du havde brug for og grafikerens hemmelige tricks – alle sammen ting som gør dig MINDST dobbelt så hurtig til at designe i Canva.

Kurset er opdelt i mange små og korte videoer, så du kan finde og gense videoen om det enkelte værktøj igen og igen.

Canva for begyndere
Kom godt i gang:

Et begynderkursus i Canva – for dig der gerne vil lave din egen markedsføring, slides, workbooks og grafik i Canva.

Bliv hjulpet i gang med at lave din egen grafik og billeder til din markedsføring.

Et onlinekursus, hvor du kan lærer de basale værktøjer i Canva at kende – i dit helt eget tempo og med mulighed for at se videoerne lige så tit som du har behov for det.
Hold nu op, hvor er der mange 'godter' i dette kursus 🙂 Jeg har været det hele igennem, som gratis-bruger af Canva og har virkelig lært meget på en aften!

Som gratis-bruger er der kun få tricks, man ikke kan bruge -så egentlig større udbytte end jeg havde forventet. Virkelig et kursus med stor brugsværdi for gør-det-selv-grafikeren 🙂

Jeg kunne jo slet ikke lade være med at kværne det hele igennem 🤩
E-bogen er for dig, der gerne vil lave designs der ser mere professionelle ud.

Bogen gennemgår på en visuel måde, de mest gængse regler som du skal kende, for at kunne lave lækre designs til din virksomhed.

E-bogen:
Størrelsesguide til billeder på de sociale medier
Sidst opdateret November 2020

Har du prøvet at oploade et billede fx til dit facebookcover – og opdaget at det ikke passer …

I Størrelsesguiden får du målene på alle de forskellige typer af opslag og billeder du har brug for på Instagram, Youtube, Facebook, Pinterest og LinkedIn

Du får vist, hvor de forskellige medier skærer billedet af fx forskellen på visning på mobil og computer.

Du får også en videoguide i, hvordan du opretter dokumenter i Canva i disse mål – og hvordan du designer så du er opmærksom på, de områder som bliver beskåret.

Skabelonpakke til Gør-Det-Selv-grafikere: 

Skab genkendelse og et stærkt brand på en nem, enkel og hurtig måde.

Pakken indeholder Canva skabeloner til Facebook, Instagram og LinkedIn.

i alt: 9 forskellige størrelser med hver 15 designs, der nemt tilpasses din virksomhed

De forskellige skabeloners designs passer sammen de forskellige størrelser imellem, så det er nemt for dig at lave noget der ser ensartet, pænt  og professionelt ud.

Skabelonerne er designet til at passe til det medie de er beregnet til.
Der er designet 15 eller flere forskellige designs på hver skabelon. Mange af skabelonerne er i samme tema tilpasset til de forskellige platforme – så det bliver nemt for dig at bruge skabelonerne i din hverdag ved at bygge videre på den stil, der passer bedst til din virksomhed.

Lækkert
LinkedIncover

Her får du starthjælp til at lave et rigtigt lækkert LinkedIn Cover. Som viser din kunnen og din profil  fra den allerbedste side.

Et kursus for dig der gerne vil spare tid i din virksomhed.

Du lærer at designe dine egne skabeloner i Canva og også hvor du ellers kan få god gavn af at lave og bruge skabeloner i din virksomhed.

Potentielt set kan du spare timevis hver uge, ved at sætte en del af de almindelige opgaver du bruger tid på i din virksomhed på skabelon.

Brandbygger
Workshop:

På Brandbygger Workshop lærer du, hvad der skal til for at blive et brand.

Du får værktøjerne til at skabe dit eget brand. Du finder ud af hvilke farver, skrifttyper, billedtyper, stemninger, former og meget mere din virksomhed skal have for at sende de rigtige signaler.

OG du får muligheden for at få sparring på det du kommer frem til.

En god måde at tage ejerskab over din virksomhed og dit brand.


Jeg vil varmt anbefale Brandbygger Workshoppen da det helt klar er årsagen til at jeg nu har styr på mine farver og skrifttyper og de gratis værktøj som Sarah bruger i undervisningen, er nu med til at jeg lettere selv kan lave ting til min markedsføring fremover. Sarah har en rolig undervisning både LIVE og på video som gør at man føler sig tryg og sikker i at gå i gang med opgaverne, og får en god hjælp når man spørger efter det.


Jeg har lært at give mine billeder genkendelighed ved at bruge "mine" farver.
Jeg føler, jeg har et brand, som jeg stolt kan vise frem selvom der er plads til udvikling, så jeg er så godt på vej!