Om Vissuel

Vissuel I/S er en lille grafisk virksomhed som ligger i Skanderborg. 

Hvem står bag virksomheden?

Jeg hedder Sarah Møller Pedersen. Jeg er grafiker og marketingnørd. 

Jeg hjælper små virksomheder med den visuelle del af deres markedsføring. 

Jeg laver fx logo, grafisk identitet, flyers, plakater, brochurer, ebøger, skabeloner til opslag på de sociale medier og meget mere

Jeg startede min virksomhed ViSSuel I/S i 2014 sammen med min mand Steve.

Dengang vi startede virksomheden, var det mest for at kunne fakturere for de opgaver, som faldt til os fra fjern og nær. Virksomheden var bare noget vi havde ved siden af job. 

Men jeg fandt ud af at jeg ville mere. Og i Januar 2018 besluttede jeg at springe ud I det. Jeg ville leve af min virksomhed. Jeg ville være min egen chef. 

Og derfor er det nu mig der er i front. Min mand støtter mig stadig 100% og det er jeg ham dybt taknemmelig for. 

Om navnet ViSSuel (og kan hun ikke stave)… 

Vi ville gerne have et virksomhedsnavn, som viste at det vi laver, er visuel markedsføring. Samtidig måtte det gerne symbolisere, at vi er 2 om det. Da begge vores navne starter med ‘S'(og senere begge vores børns navne starter med ‘S’) er S’erne blevet vores “symbol” på vores sammenhold.

Uanset at det nu er mig der er i front, så er vi stadig sammen om den rejse det er at have virksomhed og være selvstændig.

Mennesket bag vissuel Grafiker og marketingnørd Sarah Møller Pedersen

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg kan hjælpe dig med at lave din grafik og markedsføring. 

Hvis din teknik driller i mailchimp eller wordpress så giver jeg gerne en hånd. Er din hjemmeside bygget op i et andet system så vil jeg gerne se på, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig videre. 

Jeg kan også hjælpe dig med at blive klogere på, hvordan du skal markedsføre dig med din virksomhed.

Det kan være svært at vælge, hvor du som virksomhed skal bruge dine kræfter i markedsføringen af dine ydelser og produkter. 

Jeg vil gerne hjælpe dig med at blive klogere på, hvor du skal bruge dit krudt. 

Det gør vi ved at tage en snak, hvor vi sammen snakker os varme på, hvem din målgruppe er, hvad der er vigtigt for dig i din virksomhed og hvor du bør lægge dit fokus. 

Den type samtale tager 30-60 minutter (oftere 30 end 60) og jeg guider dig hele vejen igennem processen. Jeg slutter af med at samle op på, hvad vi nåede frem til og det renskriver jeg så og sender til dig. 

Samtalen koster 487 kr ekskl. moms og kan være guld værd for din forretning.