Grafisk hjælp i Canva

Sidder du fast eller driller Canva helt vildt?
 

Hav det bedste fra 2 verdener.

Få min hjælp til at designe lige den skabelon du skal bruge
- eller lad mig overtage og redigere grafikken i det store projekt, du er ved at lave.  

Har du et projekt som du trænger til at få mine øjne på?

Send mig en mail på kontakt@vissuel.dk 

Vi snakkes ved.

Du kan se, hvad mine kunder siger herunder

Christina Klitsgaard - kunde hos Sarah fra Vissuel

Christina Klitsgaard – email marketingnørd
Weloveemails.dk

Jeg har haft Sarah fra Vissuel til at tilrette layoutet på flere e-bøger og arbejdsark.

Det er en kæmpe lettelse at kunne lave e-bøger og arbejdsark i en rå version, og have en anden til at sætte det op og gøre det lækkert.
Jeg vil skyde på, at jeg har sparet det, der svarer til noget a la 2 ture over Atlanten i en robåd ved at give Sarah opgaven i stedet for selv at skulle bøvle med at få det til at spille.

Sarah overtog design-delen direkte i Canva, så jeg ikke behøvede tænke over, om det så godt ud eller ej. Samtidig var det rart at bogen ikke behøvede være 100% færdig fra min side, før Sarah kunne påbegynde opgaven. Jeg kunne stadig selv redigere i teksten, lave ændringer i rækkefølgen og rette kommaer osv. fordi vi begge havde adgang til filen på samme tid.

Jeg vil til enhver tid anbefale at få professionel hjælp af Sarah til layout af din e-bog eller et andet projekt. At Sarah kan løse opgaven direkte i Canva er et stort plus, fordi det gør processen meget hurtigere og mere fleksibel.

Stasja Petrova

Stasja Petrova – Email Marketing Strategist
Petrova.dk

Jeg har arbejdet med Sarah i snart et år og kan varmt anbefale hende. Sarah har hjulpet mig med at lave grafisk design til min Facebookside og freebies. 

Hun er super nemt at arbejde med og lytter altid grundigt til mine ønsker. Alt hvad hun lavede for mig blev leveret inden for få dage. Det er dejligt at have en så pålidelig grafisk designer ved sin side.

 

 

Jeg ved, at tid ikke er det du har mest af.

Du har super travlt, både privat og med at hjælpe dine kunder
(og hvis der er mangel på kunder, så kommer de ikke ved at du bruger unødigt lang tid på det du laver i Canva)

Så jeg vil enormt gerne hjælpe dig, der i forvejen bruger Canva. Ved at designe en skabelon du kan bruge igen og igen – eller redigere det du allerede selv har sat op.

 

✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ 

Til dig der ved at du vil arbejde selv i Canva, men gerne ville være lidt hurtigere.
 Du kan læse om kurset
 Undgå spildtid i Canva lige her

✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻ ✻