Gruppen: Brænd dig fast i dine kunders bevidsthed

Gruppen her er oprettet til dig, der er selvstændig og laver det meste af din markedsføring selv.

Jeg ved, hvor svært det kan være, hvor meget tvivl og mange spørgsmål, der kan opstå undervejs. Det er ikke altid lige nemt at vide, hvordan det man får lavet bliver modtaget.

Derfor:

Gruppen her er tænkt som et sted, hvor du kan få tips, trick og gode råd til din markedsføring – og sparring og vidensdeling med andre i gruppen.

Det er et trygt sted, hvor du kan stille alle dine spørgsmål. Jeg er af den overbevisning, at der ikke findes dumme spørgsmål. Der findes ting vi ved og ting vi ikke ved – endnu. Og derfor skal alle spørgsmål selvfølgelig tages imod på en positiv måde.Jeg vil gerne passe på gruppens gode stemning og dig som medlem.

Derfor har jeg lavet disse regler og retningslinjer: 

Jeg siger ‘Nej tak til markedsføring og selvpromovering’

Det betyder nej tak til markedsføring af dig eller din forretning, produkter og lign.

Dette gælder også gratis ting, som du gerne vil give væk eller opslag med links til noget du har skrevet, med mindre nogle specifikt har efterspurgt det.

—> Undtagelsen til den regel er dog: Hvis admin har skrevet et opslag, hvor markedsføring er tilladt, så er du velkommen til at markedsføre dig, din virksomhed eller produkter i den tråd.


Admin kan markedsføre egen forretning, men det er ikke hovedformålet med gruppen. Markedsføring fra admin, vil altid være, hvad jeg mener kunne være relevant for dig som medlem af gruppen.
Sagt på en anden måde: Jeg  giver mig selv ret til at bryde mine egne regler, og promovere noget jeg selv sælger eller tjener penge på, HVIS vi synes det skaber stor værdi for gruppen. Men Dont worry – MIT største ønske og opgave, er at skabe et rum der gør din virksomhed bedre. Det er et ansvar jeg tager meget alvorligt, og du vil aldrig se mig reklamere for strygejern eller røde bøffer. Vær’ aktiv i gruppen. Det er SÅ givende for fællesskabet, hvis du hjælper, hvor du kan. Du må gerne svare på andres spørgsmål, hvis du mener, at du kender svaret. Ligesom et “like”, “hjerte” eller kommentarer er med til at holde liv i gruppen.  En aktiv gruppe er meget sjovere at være med i

Ingen video – med mindre jeg specifikt har bedt om det som en del af en udfordring eller en challenge.
Jeg har desværre ikke tid til at se alle videoer igennem for at tjekke om de overholder gruppens regler.

Respekter de andre gruppemedlemmer

Vær sød ved de andre

Respekter deres holdninger, virksomheder og privatliv. 

Bed ikke om at blive kontaktet via privatbesked, ligesom du heller ikke selv skal kontakte andre medlemmer via privatbesked. vi er allesammen med i gruppen for at lære, så del med gruppen.

Skriv kun private beskeder  eller e-mails til admin her i gruppen, hvis du er 100 % sikker på at det er nødvendigt.

Og husk reglerne er skrevet, for at vi alle skal have en god oplevelse. 

Hvis dit opslag blev slettet er det fordi det var i strid med reglerne. 

Hvis du er blevet slettet fra gruppen, er det fordi du gjorde noget der var i strid med reglerne.