Få guiden:

Vælg farver der passer til
dig og din virksomhed

i 5 lette trin

Du får:

  • Et værktøj til at vælge hvilket udtryk du vil have.
  • Min guide i 5 lette trin til at finde dine farver.
  • Inspiration til, hvordan farvevalget kunne se ud.Til dig der ikke kender mig: Lad mig præsentere mig selv.

 

Jeg hedder Sarah Møller Pedersen. Jeg er grafiker og marketingnørden bag virksomheden Vissuel.
Jeg hjælper mindre virksomheder med at få et sammenhængende brand, som tiltrækker de rigtige kunder, ved at sende de rigtige signaler.
Du sender signaler i alle de forskellige ting du sender ud. Hemmeligheden er at sende de rigtige signaler og de samme signaler på alle de forskellige platforme.På den måde får du glade kunder, som fik præcis det de regnede med.Kom ét skridt tættere på at sende de rigtige signaler. Tilmeld dig nyhedsbrevet herover og få min guide til at vælge dine brandfarver.

Mennesket bag Sarah fra vissuel Grafiker og marketingnørd Sarah Møller Pedersen